Les infermeres i els infermers de Catalunya anem a la vaga!

Inici de la VAGA INDEFINIDA

12 desembre de 2023
7:00 hores
A tots els centres de treball

Infermeres de Catalunya convoquem a la vaga indefinida a totes les infermeres i infermers del sistema públic de salut de Catalunya.

La convocatòria afecta a totes les infermeres i infermers que siguin personal estatutari, personal laboral, personal funcionari i personal en formació especialitzada (IIR) que presta els seus serveis al sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya SISCAT (ICS i centres concertats).

Es promou la declaració de vaga atenentla situació límit que viuen les infermeres i la resta de professionals de la salut a Catalunya que, malgrat tots els esforços que portem anys fent i els que han fet durant aquesta pandèmia, no han vist cap apropament ni intenció de millorar la seva situació laboral ni professional per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ni de les entitats proveïdores de salut que conformen el SISCAT.

Document de convocatòria de vaga

Descarrega’t el document de convocatòria de vaga que hem registrat.

Pòster de la vaga

Descarrega’t el pòster i penja’l al teu centre

Pòster de les accions i manifestació

Descarrega’t el pòster i penja’l al teu centre

Si les infermeres del teu centre us adheriu a les accions, podeu registrar-vos al mapa de centres. Així podem contactar amb totes les persones referents de cada centre per iniciar les accions de forma coordinada. Juntes som més fortes!