La campanya Les infermeres diem prou!

La campanya “Les infermeres diem prou!” es llança per aconseguir unir a totes les infermeres i els infermers que treballem en el sistema públic de salut de Catalunya per aconseguir el nostre reconeixement laboral, professional i social que ens mereixem.

Després de molts anys sent les professionals que sustentem la viabilitat del sistema de salut, havent passat una pandèmia on ho hem donat tot i en la que hem liderat la gestió d’aquesta en la majoria dels centres sanitaris, les administracions continuen menystenint-nos sense reconèixer el que som: professionals sanitàries superiors.

Ha arribat el moment de dir prou. De no deixar-nos trepitjar més. D’unir-nos en una lluita ferma per exigir el que per justícia ens mereixem. Aturarem el sistema de salut perquè ja estem fartes de recollir les molles mentre cada vegada assumim més tasques i noves competències a preu de saldo.

Si les infermeres del teu centre us adheriu a les accions, podeu registrar-vos al mapa de centres. Així podem contactar amb totes les persones referents de cada centre per iniciar les accions de forma coordinada. Juntes som més fortes!