La petició

Omple el formulari per adherir-te i signar la petició. Rebràs una còpia del document que has signat al teu correu electrònic.

Pots veure el contingut de la petició que presentarem al Parlament.

Imprimeix el cartell per penjar-lo al teu centre de treball i que els usuaris el vegin.

Signa i comparteix una petició per un reconeixement i salari just per a les infermeres

Una crida urgent a dir prou, per a posar fi a la violència institucional contra les infermeres perquè les ciutadanes i ciutadans puguin rebre l’atenció que necessiten.

Les infermeres de Catalunya proporcionen una atenció d’alta qualitat en tots els entorns del sistema de salut de Catalunya. No obstant això, l’administració pública a través del Govern i els proveïdors de la xarxa SISCAT (ICS i sanitat concertada), han estat implementant polítiques laborals i professionals durant anys que comprometen la salut de la població i generen un esgotament extrem entre les infermeres.

Com a resultat, les infermeres estan emmalaltint i es veuen obligades a abandonar els seus llocs de treball o la professió. És una obligació del Govern prendre mesures immediates per a garantir que la població tingui accés a cures de qualitat quan més ho necessitin. Sense infermeres, el resultat serà una Catalunya malalta.

Les infermeres diem prou!
Uneix-te a nosaltres!

El sindicat Infermeres de Catalunya et demanem que signis una petició a les diputades i diputats del Parlament de Catalunya perquè aquest govern enforteixi el nostre sistema de salut, reconeixent i cuidant a les infermeres.

Signa i fes sentir la teva veu!